آماده‌سازی ۳۰ دستگاه اتوبوس برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در کشور عراق تامین آب مورد نیاز برای آبیاری کمربند سبز جنوبی از بند گلستان اعزام ۴۵۰ نیروی خدمات شهری و اجرای برنامه‌های فرهنگی از مشهد به نجف + ویدئو بهره‌برداری موقت از ایستگاه دائمی استقبال از زائران در محور نیشابور-مشهد | ظرفیت همزمان میزبانی از دو هزار زائر پیاده در دهه پایانی صفر دو برابر شدن سهم منابع آلاینده داخلی | هشدار برای تنفس در مشهد شهردار مشهدمقدس خبر داد: نصب ۱۵۷ قطعه بتنی (سگمنت) تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده شمارش معکوس برای تکمیل پروژه بزرگ تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب| روایت شهرآرانیوز از آخرین وضعیت پیشرفت کلان‌پروژه‌های شهر مجید طهوریان عسکری: مدیریت شهری تحول بزرگ در بولوار شاهنامه ایجاد کرد کمبود ۷۰۰۰ جای‌پارک در سطح شهر مشهد چرا هیچ خبری از پرداخت معوقات حقوق فروردین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی نیست؟ معاون فرهنگی شهردار مشهد: تجمع کادر درمانی مشهد، فریادی علیه سکوت جهانی درقبال نسل‌کشی مردم غزه است اعتراض جامعه پزشکی مشهد به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه + فیلم مشهد، یکی از سبزترین شهر‌های کشور از نگاه مردم و مسئولان ورود نماینده ویژه رئیس‌جمهور در توسعه دریامحور و مکران، به مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۴) بودجه عمرانی مشهد ۳۰درصد افزایش یافت | فرماندار مشهد: اعتبارات خوبی برای پروژه‌های تأمین آب شرب مشهد اختصاص یافته است آغاز فعالیت ناوگان اتوبوسرانی مشهد از ساعت ۶ صبح فردا (چهارشنبه یک مرداد ۱۴۰۴) آبفای تهران برای توزیع آب شرب در زمان قطعی، آب بسته‌بندی توزیع می‌کند (تکذیب شد) تاریخچه‌ای از کوچه دانشگاه ۷ مشهد | ۱۰۰ سال باغ سنگی سرویس‌دهی مترو مشهد فردا (یکم مرداد ۱۴۰۴) از ساعت ۶ صبح آغاز می‌شود شهروند خبرنگار | گلایه برخی شهروندان مشهدی از عنوان «علی الحساب» در قبض برق + پاسخ معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خبر داد: عزم جدی برای تحقق هدف ۵ میلیون مترمربع آسفالت در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

قلعه کهنه گلشهر مشهد نونوار می‌شود | اعطای پروانه رایگان و وام‌های کم‌بهره به شهروندان

  • کد خبر: ۴۲۲۶۱
  • ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۱
قلعه کهنه گلشهر مشهد نونوار می‌شود | اعطای پروانه رایگان و وام‌های کم‌بهره به شهروندان
یکی از مطالبات مهم و اساسی ساکنان محله گلشهر مشهد، داستان معبر قلعه‌کهنه است که در سال‌های اخیر و با توسعه شهر مشهد، مشکلات زیادی را برای شهروندان این منطقه به‌وجود آورده است. تصویب تعریض خیابان اصلی قلعه‌کهنه گلشهر تقریبا به ۹ سال پیش برمی‌گردد و با این وجود این مهم هنوز اتفاق نیفتاده است.
بنیامین یوسف زاده | شهرآرانیوز؛ توسعه متوازن شهری و نزدیک‌شدن حاشیه و متن شهر مشهد، همواره به‌عنوان یکی از مطالبات مردمی و همچنین موارد مورد پیگیری مدیران شهری بوده و البته در این مسیر اتفاقات خوبی نیز رقم خورده است. همشهریان گلشهری ما نیز در راستای محقق‌شدن این اتفاق همیشه مطالبه‌گری‌هایی را از مدیران شهری داشته‌اند و به‌همین واسطه طرح‌های متنوعی نیز در این محدوده تاکنون اجرایی شده است.
 
یکی از مطالبات مهم و اساسی ساکنان محله گلشهر، داستان معبر قلعه‌کهنه است که در سال‌های اخیر و با توسعه شهر مشهد، مشکلات زیادی را برای شهروندان این منطقه به‌وجود آورده است. تصویب تعریض خیابان اصلی قلعه‌کهنه گلشهر تقریبا به ۹ سال پیش برمی‌گردد و با این وجود این مهم هنوز اتفاق نیفتاده و همین موضوع باعث شد تا غلامحسین صاحبی، عضو شورای اسلامی شهر مشهد میهمان گلشهری‌ها شود و راهکار‌های لازم برای این اقدام را بررسی کند.

صاحبی درباره جلسه‌ای که شامگاه گذشته با اهالی محله گلشهر داشت، به شهرآرا گفت: مشکلات کالبدی در زمره مهم‌ترین و اساسی‌ترین مشکلات حاشیه شهر است که باید برای رفع آن‌ها تلاش زیادی شود.
وی با بیان اینکه اصلاح کالبدی در حاشیه شهر یکی از اولویت‌های مهم شورا و شهرداری مشهد بوده است، ادامه داد: در اواخر دوره چهارم شورای شهر، اهالی قلعه‌کهنه گلشهر درخواستی برای بازگشایی محور شهیدشفیعی داشتند که متأسفانه در دوره قبل فرصت نشد به سرانجام برسد.

این عضو شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه در ۳ سال اخیر نیز کاری در این زمینه انجام نشده است، اظهار کرد: با ورود من به شورای شهر، اهالی دوباره خواستند که فرایند بازگشایی که در دوره قبل آغاز شده بود، اجرا شود و به‌همین خاطر دیشب در جلسه‌ای میهمان اهالی این منطقه بودیم و با حضور رئیس سازمان بازآفرینی شهری شهرداری مشهد و معتمدان محلی سازوکار‌های بازگشایی محور و اصلاح کالبدی آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به استقبال اهالی محله گلشهر از طرح شهرداری برای بررسی اقدامات لازم گفت: شناسایی اولیه اراضی و خانه‌ها در دوره قبل انجام شده است و قرار شد ظرف یک ماه آینده دفتر تسهیلگری محله با بررسی شرایط موجود، تخریب‌ها و عقب‌نشینی‌های مورد نیاز را گزارش دهند و سپس وارد فاز اجرایی شویم.
صاحبی با بیان اینکه هنوز رقم دقیقی از اعتبار مورد نیاز برای این طرح مشخص نشده است، اظهارکرد: بعد از بررسی‌های لازم، امتیازاتی که هم در دوره چهارم و هم در دوره پنجم اعم از اعطای پروانه‌های رایگان و وام‌های کم‌بهره یا تهاتر و تملک نقدی مشخص شده است، برای اصلاح کالبدی معبر اختصاص خواهد یافت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->